ورودی خروجی های DVR

دستگاه DVR و یا HD-DVR دارای پورت های ورودی و خروجی متعددی هستند که شامل پورت های خروجی صدا جهت اتصال به اسپیکر، پورت های ورودی صدا جهت نصب میکروفن، پورت های انتقال تصویر پورت HDMI DVR و VGA جهت اتصال به نمایشگر، پورت CVBS جهت اتصال به تلویزیون، پورت های ارتباطی شبکه پورت LAN DVR با پهنای باند مختلف برای اتصال به شبکه یا دستگاه سوئیچ، خروجی آلارم، پورت USB برای اتصال موس یا کیبورد است. وجود هر کدام از ورودی یا خروجی های ذکر شده در همه مدل ها یکسان نیست و ممکن است در برخی از مدل برای مثال پورت ورودی صدا وجود نداشته باشد.

ورودی خروجی های DVR عبارتند از:

پورت LAN DVR ، پورت HDMI DVR-دستگاه DVR

BNC PORT:

ورودی تصاویر دوربین ها

MIC PORT:

ورودی جهت ضبط صدا

RGB PORT :

مخصوص اتصال مانیتور از طریق کابلVGA که از خروجی های DVR می باشد.

A-V PORT  :

برای اتصال بوسیله کابلAV که از خروجی های DVR می باشد.

پورت HDMI DVR :

که در دستگاه های جدید تر دیده می شود و تصویر را بر روی کابلهای HDMI منتقل می کند.

USB PORT  :

برای اتصال موس یا کیبرد و همچنین DVD/RW جهت رایت کردن اطاعات بر روی دیسک

ALARM OUTPUT :

برای اتصال آژیر (اختیاری است)

پورت LAN DVR :

برای اتصال دستگاه به شبکه داخلی و یا روتر(مسیر یاب)به جهت اتصال به اینترنت از پورت LAN DVR استفاده می شود.

البته نوع و تعداد کانکتورها در دستگاه های مختلف متفاوت است.تمامی دستگاه های جدید از هارد دیسک های SATA پشتیبانی می کنند و شما می توانید حداقل یکی از این هارد دیسک ها را بر روی دستگاه نصب کنید تا تصاویر ضبط شده بر روی آن ذخیره شود.

قالبا دستگاه های DVR جدید دارای سیستم عامل لینوکس هستند و جالب اینکه تمامی این سیستم عامل بر روی فلش داخلی دستگاه نصب شده است و به سرعت بار گذاری می شود. با روشن کردن دستگاه در عرض چند ثانیه تصاویر دوربین ها به نمایش در می آیند.حال شما می توانید به تنظیمات دستگاه بپردازید.کنترل دستگاه براحتی از طریق موس ممکن است.حال طبق وعده جلسه پیش به سراغ تنظیمات شبکه می رویم. نمای گرافیکی تنظیمات در دستگاه های مختلف متفاوت است،اما اصول تنظیمات تقریبا ثابت است.

بعد از ورود به بخش تنظیمات شبکه با تنظیمات زیر مواجه خواهید شد:

نام دستگاه:

نامی است که دستگاه با آن دیده میشود.

DHCP MOD :

با فعال کردن این گزینه شما نیازی به سایر تنظیمات TCP/IP نخواهید داشت و در  صورت وجود یک DHCP SERVER در شبکه دستگاه شما تنظیمات خود را از آن دریافت خواهد کرد.اما دقت کنید در صورت عدم وجود چنین سروری در شبکه اتخاب این گزینه بی معنی است.

IP :

اگر گزینه DHCP را فعال نکنید بایستی به دستگاه DVR خود یک آدرس IP نسبت دهید.دقت کنید این IPباید از رنج و کاس IP شبکه شما باشد تا دستگاه بتواند با شبکه شما تبادل اطاعات نماید.مثا اگر کامپیوتری که DVR خود وصل کرده ایدIP آدرس 192.168.0.1 را داردشما میتوانید به DVR خود   IPآدرس 192.168.0.2 را نسبت دهید. به شرطی که دستگاه دیگری از این IP استفاده نکرده باشد.

SUBNET MASK :

که باید بر اساس ماسک شبکه شما انتخاب شود.

DEFAULT GATEWAY :

در این قسمت باید IP دستگاه DVR را که شبکه شما را به اینتر نت متصل می کند ،وارد نماید.این آدرس ممکن است آدرس مودم ADSL شما و یا سرور اتصال به اینتر نت شما باشد.  :DNS  در اینجا بایستی آدرس DNS شبکه خود را وارد نماییدکه ممکن است همان آدرس مودم ADSL شما باشد.

برخی از قابلیت های متفاوت DVR ها:

هشدار قطع یا خرابی دوربین

قابلیت حسگر حرکت Motion Detection

قابلیت ضبط تصاویر با فرمت های مختلف و کیفیت های متفاوت

ارتباط Dial Up یا LAN

هشدار حرکت از طریق ایمیل

امکان ارتباط با FTP

کنترل از طریق وب

شمارنده ورود و خروج Counter

تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق

زبان های سیستم (فارسی و …)

ورودی خروجی های DVR

تماس بگیرید